zaterdag 28 juni 2008

leesproject 'pak je koffer' winnaars 2007-2008

De jeugdbibliotheek van Maaseik organiseerde tijdens het schooljaar 2007-2008 reeds voor de negende keer een leesproject voor alle vierde leerjaren. De klassen kregen na enig speurwerk gedurende drie weken een boekenpakket in de klas rond het thema 'reizen'.
Er werd deelgenomen door 13 klassen uit de fusie Maaseik. In totaal lazen 255 kinderen 75.724 km bij elkaar. Dit is een gemiddelde score van 296.95 km per kind.
De winnaars zijn 'de klas 4A van juffrouw Lieve' van de Vrije Basisschool 'Oeterveld', 'de klas 4C van juffrouw Marina' van de Vrije Basisschool Kruisheren-Ursulinnen en 'de klas van meester Danny' van het Buitengewoon Basisonderwijs O.L.V. Ter Engelen'.
Deze drie klassen werden op vrijdag 20 juni beloond met een schattenzoektocht per bolderkar in Maaseik, gevolgd door een receptie met prijsuitreiking in de hoofdbibliotheek.
De individuele winnaars van alle deelnemende klassen zijn: Arend Gelders, Stef Rijkers, Laure Corstjens, Bjorn Langers, Lowie Wynants, Sam Verheyen, Thomas De Groof, Nele Doumen, Gourar Zakaria, Sofie Daniëls, Jannik Schoofs, Shauney Knevels en Emy Leunissen.

Volgend schooljaar organiseert de bibliotheek opnieuw een leesproject met als thema 'dieren'


Geen opmerkingen :