maandag 29 september 2008

Welkom op onze nieuwe blog!

Hallo allemaal

Vandaag starten we in de bib van Maaseik officieel met onze eigen blog. Het is de bedoeling dat je via deze blog op de hoogte blijft van wat er leeft in onze bib. Je vindt hier namelijk alle info over nieuwigheden in de bib, activiteiten, collecties, de leesclub enz.
Zelf zal ik regelmatig persoonlijke tips geven over interessante boeken, muziek of films uit onze collectie. Wij wensen echter dat ook jouw mening in deze blog een plaats krijgt. Iedereen kan namelijk reageren op de berichten van de biblog. Daarnaast hopen wij dat een aantal lezers zich geroepen voelen om nog actiever deel te nemen door lid te worden van het biblogteam. Dan krijgen we pas een blog waar je bezoekers van onze bib online kan ontmoeten. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen deelnemen aan deze blog. Interesse of meer info gewenst? Stuur een e-mail naar maaseik@bibliotheek.be
Wij hopen dat onze blog je bevalt. Opmerkingen/suggesties ter verbetering zijn altijd welkom!

2 opmerkingen :

Sarah Schepers zei

Naast de nieuwsbrief vind ik deze blog een heel leuk initiatief om nog beter up-to-date te blijven van het reilen en zeilen in de bibliotheek. Doe zo verder!
Ik kom alvast een kijkje nemen bij de boekenverkoop aanstaande zaterdag.

Groetjes, Sarah

Anoniem zei

well.. it's like I said!