vrijdag 10 oktober 2008

Niet vergeten! Morgen is het verwendag in onze bib!


Geniet van een gratis fair trade kopje koffie of frisdrank in de leeszaal. Hierbij kan je ook de nieuwe fair trade ice-tea van de Wereldwinkel proeven. Persoonlijk vind ik deze ice-tea (die bovendien bio is) heel lekker, smaakt een stuk natuurlijker dan de conventionele merken, maar ze moet heel koel geserveerd worden. Omdat de Wereldwinkels morgen zelf ook open-deurdag houden, zal er niemand van hen aanwezig zijn, we zullen de zaak dus zelf in goede banen moeten leiden met onze bibmedewerkers!

Nieuwe leden ontvangen gratis een heel toffe gezinsagenda met veel leestips en mooie, grappige illustraties van Cordelia. Als je deze stripreeks nog niet kent, moet je zeker eens een album lenen in onze bib!

Ben je al langer lid van de bib en wil je ook zo een agenda? Vergeet in dat geval de bon niet mee te brengen, die je in het tijdchequeboekje kan vinden. De voorbije weken ontvingen alle bezoekers zo een boekje, maar let wel... we delen maar één agenda uit per gezin, want de voorraad is beperkt, dus rep je morgen zo snel mogelijk met je bonnetje naar de bib!

Zelf ben ik ook de hele dag van de partij. Ik ga namelijk de toelichting verzorgen over Daisy-boeken en Daisy-spelers. Dit is een nieuw aanbod van speciale luisterboeken voor mensen met een leeshandicap. Dus voor slechtzienden, ouderen, personen met dyslexie, mensen die problemen hebben om een boek vast te houden enz.
Om 11.00 uur en om 14.00 uur stel ik mij ter beschikking om de nodige uitleg te geven over dit nieuwe collectieonderdeel.

Tenslotte: bibbezoekers die met de wagen komen, krijgen vanaf morgen een ticket waarmee je 1 uur gratis kan parkeren in de ondergrondse parkeergarage Kloosterbempden. Vraag uw ticket aan de balie. Deze actie is geldig tot 31 oktober 2008.

Geen opmerkingen :