zaterdag 4 oktober 2008

Zebracinema, ook in de bib!

Liefhebbers van kwaliteitsfilms zijn beslist al een tijdje vertrouwd met Zebracinema. Het Cultuurcentrum Achterolmen programmeert immers al enkele jaren deze films op woensdagavond.
Hier vind je het programma. Heb je een woensdagavond gemist? Geen nood, want je kan ongeveer alle films die ooit in het kader van Zebracinema vertoond werden terugvinden in de DVD-collectie van onze bib. Aandachtige bezoekers zullen het al wel opgemerkt hebben. We besteden de laatste tijd binnen onze speelfilmcollectie veel meer aandacht aan arthousefilms, oude klassiekers en wereldcinema dan vroeger. Uiteraard verliezen we de populaire kaskrakers niet uit het oog, maar die vind je eigenlijk toch ook in de modale videotheek terug?!

Sinds kort krijgen alle films die ooit bij Zebracinema de revue passeerden een herkenbare sticker en staan ze opgesteld in een apart rek in onze bib.

Helemaal onderaan op deze pagina tref je het logo van Zebracinema aan. Als je daarop klikt, krijg je een overzicht van de bij ons beschikbare films.

Geen opmerkingen :