zaterdag 20 december 2008

Smakelijk feestenDe aankomende feestdagen zijn voor velen hét uitgelezen moment om nog eens lekker te tafelen met familie of vrienden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze dagen gezellig thuis door te brengen en dan is het natuurlijk de uitdaging om te zorgen voor de juiste sfeer en een aantal aantrekkelijke lekkernijen op tafel.
Weet je nog niet goed wat klaar te maken of ben je op zoek naar fijne tips? Breng dan zeker even een bezoek aan de bib. Een groot rek met de allerbeste kookboeken staat er op je te wachten. Je herkent de kookboeken aan het icoontje met mes en vork.
Je zal zien dat je bij ons niet alleen de klassiekers aantreft, maar ook een ruime keuze aan exotische, gezonde en vegetarische gerechten.
Hierbij een selectie van een aantal kookboeken met feestelijke recepten. Weet je nog niet wat te schenken als aperitief, probeer dan eens één van de voorgestelde cocktails uit onze ruime collectie. Ook met betrekking tot een geschikte wijnkeuze vind je zeker iets tussen onze wijngidsen.
Heb je het graag nog wat aanschouwelijker voorgesteld? Dan kan je opteren voor een DVD, waarop chefkoks zoals Antonio Carluccio of Jamie Oliver hun kookkunst met je delen.
De bib heeft ook het maandblad Delicious in huis, waardoor je op de hoogte blijft van de nieuwe tendenzen op culinair gebied. Tijdschriften kan je ook ontlenen, alleen het laatste nummer moet beschikbaar blijven in de bib.
Heb je een keuze gemaakt? Grasduin ook even in onze ruime selectie boeken over tafeldecoraties om het geheel een nog feestelijkere ‘touch’ te geven.
Tenslotte: spring binnen in onze muziekafdeling, waar je cd’s kan uitkiezen met de voor jou geschikte sfeermuziek . Vraag het aanwezige personeel gerust naar hun suggesties.

Geen opmerkingen :