vrijdag 23 januari 2009

Programma gedichtendag: optreden start uurtje later!


Op woensdag 28 januari, dus op de vooravond van de gedichtendag, kan je in onze bib terecht voor een optreden van Wouter Wetzels en het ‘Five four trio’. Zie eerder bericht met details over dit unieke optreden.
Het optreden start echter niet om 20.00 uur, maar om 21.00 uur. De tijd tussen de avondwandeling van het College Maaseik i.s.m. het Davidsfonds (start voorzien om 19.00 uur) en de start van het optreden was wat krap. Een groot aantal deelnemers van de wandeling lieten ons al weten dat ze het concert ook graag willen bijwonen. Dus de timing ziet er nu als volgt uit:
19.00 uur: ontvangst met een drankje en hapje in de recreatiezaal van het college voor alle deelnemers van de poëtische stadswandeling onder de noemer ‘bezette stad’.
19.20 uur: start wandeling in groepjes onder begeleiding van een leerling, onderweg passeren de wandelaars verschillende creatieve audiovisuele versies van bekende gedichten langs een aantal blinde gevels van de historische Maaseiker binnenstad.
20.45 uur: uitreiking Limerickprijs 2009 door het Davidsfonds, samen met de projectie van het winnende gedicht op de Maas
21.00 uur: ontvangst in de bib terwijl het ‘Five four trio’ op de achtergrond voor een muzikale opwarming zorgt
21.20 uur: start van het ‘poëtische’ optreden met Wouter Wetzels en het ‘Five four trio’
ca. 22.00 uur: Het ‘Five four trio’ speelt nog even verder terwijl het publiek een afsluitend balletje houdt
Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze programmawijziging. Het belooft alvast een spannende avond te worden! Kom dus en wandel mee door Maaseik op deze gezellige winteravond, schrijf je vooraf in via bezettestad@gmail.com

Geen opmerkingen :