dinsdag 10 februari 2009

Letterfretterdag in het CC Neeroeteren op zondag 29 maart


Op zondag 29 maart organiseren de Maaslandse bibliotheken (Dilsen-Stokkem, Kinrooi, Lanaken, Maaseik en Maasmechelen) een literaire verrassingsdag voor leesbeesten, luisteraars en doeners van 4 tot 12 jaar en ouder(s). Er staan voorstellingen, lezingen en workshops op het programma van jeugdauteurs, illustratoren en striptekenaars. Een greep uit het aanbod: Stijn Moekaars, Stefan Boonen, Frank Daenen, Steven De Rie, Do Van Ranst en Geronimo Stilton. Het volledige programma vind je hier in PDF. De brochure is ook in de bib verkrijgbaar. De Maaslandse letterfretterdag vindt plaats in het Cultureel Centrum van Neeroeteren. De deuren gaan open om 13.30 uur, het programma start om 14.00 uur. Einde om 16.30 uur. Deelname is gratis!
Inschrijven kan vanaf 15 februari on-line. Je kan ook via de bibliotheek inschrijven. Ook ouders moeten zich inschrijven indien ze bepaalde voorstellingen willen bijwonen.
De letterfrettertournee is een samenwerkingsproject van de Provincie Limburg (PSLB), Artforum en de deelnemende letterfretterbibliotheken. Deze tournee komt tot stand dankzij de belangrijke financiële steun van de Provincie Limburg voor de Limburgse bibliotheken en hun gebruikers.

Geen opmerkingen :