vrijdag 8 mei 2009

Maaslandse bibfietsroute: een fietstocht voor jong en oud langs de Maaslandse bibliotheken

De Maaslandse bibliotheken organiseren een tweede editie van de Maaslandse bibfietsroute. Je kan van 1 mei tot 30 september 2009 deze fietstocht individueel of in groep fietsen. Het vertrekpunt is vrij te kiezen. We willen op deze manier onze bibliotheken extra in de kijker plaatsen. En daarom koppelen we daar een wedstrijd aan. Om geldig te kunnen deelnemen aan de wedstrijd, moet je minstens 2 oplossingen geven op de vraag “Noteer de titel, de schrijver en het genre van het boek van de maand ” van 2 verschillende bibliotheken.
Het deelnameformulier kan je uiterlijk op 30 september afgeven aan de uitleenbalie of deponeren in de brievenbus van één van de deelnemende bibliotheken.Tijdens de openingsuren kan je een kijkje nemen in de bibliotheken. Is de bibliotheek gesloten? Geen nood, je kan de oplossing altijd terugvinden op een duidelijk herkenbare plaats tegen het raam. Folders en wedstrijdformulieren zijn sinds 1 mei 2009 verkrijgbaar in de deelnemende bibliotheken: Dilsen-Stokkem, Kinrooi, Lanaken, Maaseik en Maasmechelen.We hopen dat er veel sportievelingen zullen deelnemen aan onze bibfietsroute langs het mooie Maaslandse landschap. Je kan ook bekendmaken dat je deelneemt via facebook, zie hier. Veel fietsplezier!

2 opmerkingen :

Anoniem zei

I want not concur on it. I assume warm-hearted post. Particularly the designation attracted me to study the unscathed story.

Anoniem zei

Amiable post and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.