vrijdag 5 juni 2009

Het bibpersoneel is in diepe rouw

Wij zijn allemaal heel verdrietig omdat we definitief afscheid moeten nemen van onze collega Myriam Deckers, die op dinsdag 2 juni overleden is. Zij was een superlieve collega, altijd positief ingesteld. De fijnste collega die we ons allemaal kunnen wensen. Vier jaar heeft Myriam moedig gestreden tegen haar vreselijke ziekte. Zij is met veel enthousiasme blijven doorwerken totdat het echt niet meer kon, want zij hield van het contact met haar collega's en de bibliotheekbezoekers. Myriam werd slechts 43 jaar en laat een echtgenoot en zoon achter. We missen Myriam heel erg.

Om alle collega's de mogelijkheid te bieden om de begrafenis bij te wonen, is de bib van Neeroeteren gesloten op zaterdag 6 juni. De bib van Maaseik is open van 13 tot 16 uur. Wij danken u voor uw begrip.

1 opmerking :

Henri zei

Geschokt, ontredderd. Meer kan ik niet zeggen. Steeds behulpzaam, altijd een lach, geen vraag was te veel. Ik wens haar familie, haar vrienden en collega's heel veel sterkte toe met dit treurige verlies. Fam. Goeman Henri, Maaseik.