donderdag 16 juli 2009

'Maaseik zingt' op zaterdag 18 juli om 20.00 uur!


Vlaanderen Zingt komt dit jaar voor de derde maal naar de Markt van Maaseik! Op zaterdag 18 juli is het vanaf 20 uur weer verzamelen aan het standbeeld van de gebroeders Van Eyck voor het originele samenzangspektakel dat in 40 steden en gemeenten tot nu toe al een kwart miljoen bezoekers bijeen bracht. Op de songlist staan tientallen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren, liedjes in het Nederlands, maar ook in andere talen. Deze liedjes zijn natuurlijk ongeveer allemaal (vaak meermaals) beschikbaar in de cd-collectie van onze bib! De volledige lijst vind je hier!
Enkele voorbeelden uit onze catalogus:
Sex bomb / Tom Jones
It's raining men / The Weather girls
I'm a believer / The Monkees
Hello / Lionel Richie
Pretty woman / Roy Orbison
Suspicious minds / Elvis Presley
Ik wil deze nacht in de straten verdwalen / Wannes Van de Velde
Pour un flirt / Michel Delpech
Everybody needs somebody to love / The Blues Brothers
Thank you for the music / Abba

Wil je wat oefenen? Via onderstaande playlist, die ik hiervoor speciaal heb aangemaakt, kan je alvast 17 liedjes beluisteren. Je schakelt wel best eerst onze vaste playlist (zie rechterkolom blog) even uit, tenzij je houdt van een kakafonie! De liedjesteksten worden per post bedeeld aan alle inwoners van de fusie Maaseik. Woon je niet in Maaseik ? Geen probleem, de teksten worden ook tijdens het evenement zelf uitgedeeld!

Découvrez la playlist Maaseik zingt 2009 de bibmaaseik

Kom dus met je familie of vrienden mee zingen op de Markt van Maaseik en proef de geweldige sfeer die zoveel mensen samen op de been brengt. Nu nog alleen duimen dat de weergoden Maaseik gunstig gezind zullen zijn! MAASEIK ZINGT wordt georganiseerd door de Stichting voor Cultuur , i.s.m. het stadsbestuur van Maaseik. Meer info:
http://www.vlaanderenzingt.be/ (o.a. sfeerbeelden van vorig jaar!)
http://www.stichtingvoorcultuurmaaseik.be/
Tel.: 089/ 819 290 (Toerisme Maaseik).

Geen opmerkingen :