woensdag 21 oktober 2009

De boekenbeurs: win een ticket voor de feestelijke openingsavond!


Tussen 31 oktober en 11 november kan je weer in de Antwerp expo, Jan Van Rijswijcklaan 191 terecht voor de jaarlijkse Boekenbeurs. Dit jaar slaan 114 standhouders hun tenten op met zo'n slordige 60.000 boeken. Interessant om eens te gaan kijken als boekenliefhebber, zeker als je dat nog nooit eerder gedaan hebt! De feestelijke openingsavond vindt plaats op vrijdag 30 oktober van 19.30 tot 23.00 uur. Deze openingsavond is enkel toegankelijk voor genodigden. Het is daarom iets rustiger dan tijdens de normale openingsuren en als extraatje kunnen de genodigden bij elke stand genieten van kleine versnaperingen!

Wij geven een duoticket weg voor de openingsavond van de Boekenbeurs!!!

Onze wedstrijdvraag luidt als volgt:
De auteur Rodaan Al Galidi was op 7 oktober te gast in de bib van Maaseik. Wat is de titel van zijn gloednieuwe roman? Tip: het antwoord kan je terugvinden in een eerder blogbericht!

Stuur ons het correcte antwoord via de blog, als reactie op dit blogbericht en vergeet niet je contactgegevens erbij te vermelden! Op maandag 26 oktober om 12.00 uur ’s middags wordt de wedstrijd afgesloten. Vervolgens zal onze onschuldige hand een winnaar selecteren uit de correcte inzendingen. (Met dank aan uitgeverij Clavis)

2 opmerkingen :

Anoniem zei

de autist en de postduif is volgens mij het juiste antwoord

hannelore ools
Willem Geetsstraat 23
2800 Mechelen

Karla zei

Deze blogpost dateert van 2009, grappig dat er nu nog een reactie binnenkomt