zondag 1 november 2009

Ze blijven maar mooie boeken schrijven!


Dit is een ultieme leeservaring voor zowel jong als oud. Het boek is oorspronkelijk geschreven voor 14 - 15 jarigen. Het kreeg zo'n goede kritieken dat mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik het wel moest lezen, en ja hoor niets ervan is overdreven. Een zeer goed boek, spannend en erg vlot geschreven. In het kort gaat het verhaal als volgt. Noord Amerika bestaat niet meer en is nu opgedeeld in 12 districten. Ieder jaar moeten 2 personen uit ieder district (1 jongen en 1 meisje) meedoen aan de hongerspelen. Deze personen worden in een arena losgelaten en moeten zien te overleven. Wie als enige overleeft wint. Het verhaal gaat over de 16-jarige Katniss uit district 12. Leven en overleven is het motto. Als ik zeg dat het een echte pageturner is dan heb ik niet overdreven. Een mix van thriller, fantasy en een vleugje romantiek. Lezen !!!!!!!!!!
Wil je meer weten over dit boek kijk eens op www.ezzulia.nl/recensies. Dit boek is tevens in de bibliotheek van Maaseik uitleenbaar: zie hier! P.S. Het vervolg "Vlammen" is net uit, ik ben benieuwd!Hieronder kan je een trailer bekijken, ja hoor het boek wordt verfilmd, smullen maar!

1 opmerking :

cajunladyinthelibrary zei

Zo'n mooi boek. En nu gaan ze er nog een film van maken ook http://bit.ly/2KfTPT . Deze gaat in 2011 in première. Nieuws is te volgen op Twitter: Twitter http://twitter.com/HungerGamesNews