maandag 1 maart 2010

Schrijf je nu in voor het Letterspetterfeest in Neeroeteren!

Vanaf vandaag - maandag 1 maart om 10u00 - is het inschrijvingsformulier voor het Letterspetterfeest on-line beschikbaar. Deze literaire verrassingsdag voor groot en klein, voor leesbeesten, luisteraars en doeners vanaf 3 jaar vindt plaats op zondag 28 maart in het Cultureel Centrum van Neeroeteren (Scholtisplein 2 te 3680 Neeroeteren). De deuren gaan vanaf 13u15 open. Om 14u00 wordt het startschot gegeven voor het spetterende feest, dat omstreeks 16u30 wordt afgesloten.

Een ontmoeting met Geronimo Stilton, een verrassende kookles, strips of manga leren tekenen, interessante verhalen door bekende jeugdauteurs, ...Dit is maar een kleine greep uit het grote aanbod van activiteiten. Ook de (groot)ouders moeten zich niet vervelen, want zij kunnen deelnemen aan het opvoedingsspel (i.s.m. de opvoedingswinkel Maasland). Het volledige programma kan je bekijken via deze affichefolder, die ook in gedrukte vorm beschikbaar is in de deelnemende bibliotheken.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Deelname is gratis. Je kan digitaal inschrijven via het digitaal inschrijvingsformulier of via 089 70 24 92. Inschrijven kan tot 25 maart 2010. Ook ouders moeten zich inschrijven! Als er nog plaatsen vrij zijn, kan je ook inschrijven op de dag zelf.

Het Maaslands Letterspetterfeest is een gezamenlijke organisatie van de Maaslandse bibliotheken (Dilsen-Stokkem, Kinrooi, Lanaken, Maaseik en Maasmechelen). Dit initiatief wordt ondersteund door de Provincie Limburg en het Provinciaal Steunpunt voor Limburgse Bibliotheken.

Geen opmerkingen :