vrijdag 30 april 2010

Doe mei maar een doeboek!

In mei maakt de bib, samen met boek.be je warm om de handen uit de mouwen te steken in en rond je huis. Ruim op die rommel, duik in je moestuin, experimenteer in de keuken en geef je relatie een lenteboost! En omdat een goede voorbereiding het halve werk is, biedt Doe mei maar een doeboek 37 nieuwe, handige boeken boordevol tips, trucs en inspiratie. Kies, lees en dan gewoon dóén!

Vier soorten doeboeken worden in de bib de hele maand mei in de schijnwerpers geplaatst. Laat je inspireren door de gevarieerde keuze van onze boekentafel!

Koken & co - Ben je fan van makkelijk en snel, of is urenlang kokkerellen meer je dada? En ooit al walnotencake op z’n Grieks of krab op z’n Amerikaans geprobeerd? Duik mee in 11 zalige kookboeken!
Huis & tuin - Je zweert bij zelfgekweekte groenten en bomen zijn helemaal jouw ding. Ook die klusjes in huis doe je in een handomdraai... 5 praktische boeken wijzen de weg.
Wellness & psycho - Natúúrlijk wil je je goed in je vel voelen, maar als het even kan, steek je nog een tandje bij. Als mama, als partner, als carrièrevrouw... 14 boeken met succestips!
Hobby & creatief - 7 boeken om leuk bezig te blijven: puzzel erop los, haak een poef, beklim de Kemmelberg en hou vooral nog wat tijd over voor een citytrip!

Een foldertje met kortingsbonnen voor 37 leuke, nieuwe en vooral handige doeboeken van www.boek.be krijg je er bovenop! Deze actie loopt tot en met 31 mei.

Geen opmerkingen :