woensdag 5 mei 2010

Week van de opvoeding

Van 15 tot 22 mei vindt de “week van de opvoeding” plaats. Opvoedingswinkel Maasland organiseert naar aanleiding hiervan verschillende activiteiten. In de bib van Maaseik staan volgende activiteiten op het programma:

“Opvoedingsondersteuning in de kijker”
Breng tussen 15 en 23 mei een bezoek aan de bibliotheek van Maaseik of Neeroeteren en maak er kennis met een brede waaier aan informatiemateriaal over de opvoeding van kinderen en jongeren : boeken, tijdschriften, dvd’s …..

“Luistergrage oortjes” en “het opvoedspel”:
woensdag 26 mei om 14.00 uur in de bib van Maaseik

Wil je graag met andere ouders en medeopvoeders in gesprek gaan over kinderen en opvoeden? Zin om je opvoedkennis en- vaardigheden wat bij te spijkeren? Of vind je het gewoon fijn om andere ouders en opvoeders te ontmoeten? Dan is het “OPVOEDSPEL” hiervoor een unieke gelegenheid. Samen met andere ouders eens goed doorbomen over de kinderen en opvoeden, veel ouders genieten ervan en halen er tips en steun uit. Het thema “samen opvoeden” is in het spelconcept verwerkt. Onder leiding van een medewerker van de opvoedingswinkel kan je samen met andere ouders aan de slag, terwijl je kind(eren) geniet(en) van een verhaal. Spelplezier verzekerd! Iedere deelnemende ouder ontvangt een leuke gadget na afloop!
Luistergrage oortjes : voorlezen in de jeugdbib voor kinderen tot 9 jaar
• Voor de mama’s en de papa’s is er ondertussen het opvoedspel en een kopje koffie in de leeszaal.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht in de bibliotheek (089/56 40 74 of maaseik@bibliotheek.be )

Geen opmerkingen :