dinsdag 22 juni 2010

De Zomer van het Spannende Boek!

(c) Ever Meulen en Gert Dooreman

De Zomer van het Spannende Boek is weer begonnen. Initiatiefnemer Boek.be selecteerde 48 superspannende titels die je een zomer lang op het puntje van je stoel laten balanceren. Naast kleppers van eigen bodem (o.a. Pieter Aspe, Toni Coppers, Luc Deflo en Mieke De Loof) kan je kennismaken met het nieuwste werk van een hele reeks internationale auteurs (o.a. Michael Crichton, John Grisham, Anne Holt en Arnaldur Indridason). Laat je verleiden door al deze bloedstollende thrillers, historische misdaadromans, avontuurlijke detectives of meeslepende politieromans!

Bekijk hier de hele lijst!

Je treft deze boeken (als ze niet uitgeleend zijn) de hele zomer lang aan via een speciale boekenstand, samen met de andere spannende aanwinsten uit de collectie! De Humo bijlage met interviews en kortingsbonnen krijg je er gratis bovenop! Voor ons zijn immers alle middelen goed, zolang je maar een ganse zomer nagelbijtend en met klamme handen kan bibberen van spanning onder de zon.

Doe mee aan de wedstrijd van Boek.be en win een BeBook Neo - de eerste wifi e-reader - met een pak spannende e-boeken (totale waarde: ruim € 550)! Ook de Maaslandse bibliotheken hebben niet stilgezeten en een misdaadquiz in elkaar gestoken. Hierover verneem je binnenkort meer!

Geen opmerkingen :