dinsdag 23 november 2010

Nog enkele dagen om voor ons te stemmen!


De bibliotheek van Maaseik werd maar liefst in twee van de tien categorieën genomineerd voor de Bib Web awards. Deze awards zijn een initiatief van de bibliotheekschool Gent. Het is de bedoeling om 'verdienstelijke websites en webtoepassingen binnen de Vlaamse Bibliotheek-, documentatie- en informatiesector' te belonen.

Onze blog werd genomineerd in de categorie 'bibliotheekblogs'. In de categorie 'Twitter' staan we tussen de nominaties met onze http://twitter.com/bibmaaseik. Een combinatie van publieksstemmen (50%) en vakjury (25% vakmensen + 25% cursisten bibliotheekopleiding Gent) zal het eindresultaat bepalen.

Vandaag werd voor de tweede keer een tussenstand gepubliceerd. Het wordt nu echt wel spannend! Het minder goede nieuws is dat we met meer dan 5.000 stemmen geteld verdwenen zijn uit de top vijf bij de bibliotheekblogs. Het goede nieuws is dat we met stip binnenspringen in de top vijf bij de Twitteraars!

Tot vrijdag kan je nog voor ons stemmen via deze link. Misschien win je wel een boekenbon! Alvast hartelijk bedankt namens het Bibteam Maaseik!

Geen opmerkingen :