maandag 28 februari 2011

Maaslands Letterspetterfeest in Neeroeteren


Op zondag 27 maart organiseren de Maaslandse bibliotheken net als vorig jaar een Letterspetterfeest in het Cultureel Centrum van Neeroeteren. De deuren gaan open om 13:00 uur. Vanaf 14:00 uur kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar luisteren naar boeiende verhalen en/of deelnemen aan diverse workshops. Een greep uit het aanbod:

'Kookje Sprookje' (een originele en creatieve vertelkookworkshop voor kinderen van 3 tot 7 jaar)
'Beuh' (poppenspel/verteltheater met live muziek en liedjes voor kinderen van 3 tot 7 jaar)
'Kookatelier' (Elmari gaat culinair aan de slag met kinderen van 6 tot 8 jaar)
'Kwijt' (een intieme theatervoorstelling voor kinderen van 5 tot 10 jaar)
'Meneer Kikker' (dierenverhalen vol humor, spanning, poëzie en liefde voor kinderen van 8 tot 12 jaar)
'Manga tekenen' (een workshop voor kinderen van 10 tot 12 jaar)

In de grote zaal staan twee familievoorstellingen: ‘Meneer Zee’ trekt de wereld rond met een volledig omgebouwde magische bakfiets vol geheimen en met  'De GVR' (naar het bekende boek van Roald Dahl) halen we een echte publiekstrekker in huis!

Doorlopende randanimatie: een boekenbeurs, een kennismaking met boekhandel Pardoes, een schminkstand en kinderanimatie door K-events.

Je kan voor alle activiteiten inschrijven van 1 tot 24 maart via www.kinrooi.be  of 089 70 24 92.

Opgelet: ook ouders moeten zich inschrijven! Enkel indien er nog plaatsen vrij zijn, kan je ook inschrijven op de dag zelf.

Flyers met het volledige programma zijn beschikbaar in de Maaslandse bibliotheken (Dilsen-Stokkem, Kinrooi, Lanaken, Maaseik en Maasmechelen). Voor meer info neem je best even contact op met het personeel van de jeugdafdeling via maaseik@bibliotheek.be  of 089 564 074

Download hieronder de flyerMet financiële steun van de Provincie Limburg en het Provinciaal Steunpunt voor Limburgse Bibliotheken

Geen opmerkingen :