woensdag 9 februari 2011

Nieuwe dvd's


Vandaag werden weer een groot aantal nieuwe dvd's in het rek geplaatst, waaronder ook Submarino, de nieuwste film van Festen-regisseur Thomas Vinterberg. Deze film maakt trouwens ook deel uit van de Zebrafilmcollectie en wordt op 23 februari in het CC Achterolmen gespeeld.

Andere pareltjes zijn het poëtische Ondine, waarin Colin Farrell een zeemeermin aan de haak slaat, en Idiots and angels, een volledig in potlood getekende film zonder dialogen! In het lichtere genre is er de avontuurlijke sandalenfilm Centurion, of het huiveringwekkende The fourth kind (bekijken op eigen risico). Nog het vermelden waard is Majesteit, het Nederlandse antwoord op The Queen.

Verder maar liefst drie nieuwe boxen van de spannende Deense detectiveserie The Eagle, plus ook het eerste seizoen van de reeks Dollhouse.


Ten slotte zijn er ook nog enkele nieuwe informatieve dvd's, waarvan we zeker de prestigieuze BBC-reeks Planet Earth willen vermelden: 6 delen van in totaal bijna 14 uur schitterende natuurdocumentaires met de fantastische Sir David Attenborough! Een must voor iedere natuurliefhebber.

Haast u dus naar de bibliotheek en ontdek nog veel meer!

Geen opmerkingen :