donderdag 24 maart 2011

Oplossingen muziekquiz ‘One Hit Wonders’

Het zit erop! De muziekquiz van de Maaslandse bibliotheken werd gisteren om middernacht afgesloten! Regelmatig kregen we te horen dat de opgave niet gemakkelijk was. Toch ontvingen we in totaal zesentwintig correcte inzendingen. Elke Maaslandse bibliotheek deelt vijf duotickets uit voor de show History of One Hit Wonders, die op vrijdag 8 april neerstrijkt in het Cultuurcentrum Lanaken. Radiolegende Zaki heeft niet alleen leuke verhalen en anekdotes in petto rond eendagsvliegen. De hits worden ook opnieuw tot leven gebracht door enkele topmuzikanten! Alle praktische info over deze leuke voorstelling kan je hier nalezen.

De vijf duotickets van Maaseik gaan naar Nicole Vrijens, Valentin Vandersmissen, Daniëlle Vancleef, Stephanie Lavrijssen en Viviane Renette. Een dikke proficiat namens het bibteam!

In onze Luisterpaal presenteren we je de tien ‘one hit wonders’ waarnaar we al die tijd op zoek waren!Deze muziekquiz is een initiatief van de werkgroep muziek van de Maaslandse bibliotheken die over een muziekafdeling beschikken (Dilsen-Stokkem, Lanaken, Maaseik en Maasmechelen).

Geen opmerkingen :