zondag 1 mei 2011

Doe MEI maar een doeboek!

De maand mei is hét moment om de handen uit de mouwen te steken in en rond je huis. En dan kun je maar beter een doeboek bij de hand hebben om je met goede raad bij te staan. Doe mei maar een doeboek 2011  laat je kennismaken met 37 nieuwe boeken boordevol handige tips, creatieve ideeën en inspiratie.


Schiet in actie! 

Of je nu graag in de keuken experimenteert, met je vingers in de aarde woelt of creatief knutselt, je vindt ongetwijfeld een boek naar je hart in de volgende vier categorieën.

Koken & co - Koken is in! Heb je altijd al zelf pasta willen maken? Of ben je op zoek naar vegetarische en macrobiotische recepten die iedereen lekker vindt? Ontdek maar liefst 15 titels vol inspiratie!

Hobby & creatief - Ben je altijd bezig en zit je niet graag stil? Dan is wild breien, sprookjes knutselen, monsters tekenen of een tas naaien echt iets voor jou - 7 praktische boeken wijzen de weg.

Wellness & psycho - Een dieet dat àltijd lukt, een nieuwe route kiezen in je leven of leren omgaan met stress …. 10 boeken bieden je de nodige inspiratie!

Huis & tuin - Hoe maak je van een stadstuintje een groene oase, hoe train je je hond en hoe geef je je huis een moderne uitstraling? 5 boeken bieden het antwoord op deze en nog veel meer huis- en tuinvragen.

Bekijk hier welke titels in iedere categorie zitten!

De bib van Maaseik wil je graag warm maken om meteen in actie te schieten. De aangeprezen titels werden ondertussen allemaal aan de collectie toegevoegd. Bezoek de bib en laat je inspireren door onze themastand. Een foldertje met kortingsbonnen voor deze 37 leuke, nieuwe en vooral handige doeboeken krijg je er gratis bovenop! (tot 31 mei 2011 in te wisselen bij één van de deelnemende boekhandels).  Doorblader hem hier on-line.

Doe mei maar een Doeboek is een initiatief van Boek.be i.s.m. Libelle en Radio 2.

Geen opmerkingen :