maandag 23 mei 2011

Op ontdekkingstocht in de bib


Het bibaanbod is zo groot dat je als bezoeker gemakkelijk boeiende boeken, cd’s, dvd's, strips, tijdschriften enz. over het hoofd ziet. Daarom plaatsen wij regelmatig andere collectieonderdelen in de kijker via thematafels of speciaal ingerichte hoekjes. Soms tref je er ook achtergrondinformatie of lijsten met extra suggesties aan. We merken dat deze service bezoekers prikkelt om eens andere thema’s of genres uit te proberen.

Wat staat er deze maand op het menu?

In de muziekafdeling volgen we actualiteit op de voet. Liefhebbers van klassieke muziek kunnen hun hartje ophalen aan cd’s en dvd’s die betrekking hebben op de Koningin Elisabethwedstrijd. Hou je meer van het lichtere genre? Dan vind je misschien je gading in onze Eurosongstand waar winnaars en verliezers uit vervlogen tijden de dienst uitmaken. Ook het oeuvre van André Rieu wordt in het zonnetje gezet, hij sleepte pas een Classic Brit Award in de wacht.

In de volwassenenafdeling gaan we nog even door met Doe Mei maar een Doeboek. Bij het rek met adolescentenboeken krijgen jongeren die moeilijk kunnen kiezen sinds kort suggesties rond specifieke thema’s.

En dan spreken we nog niet over alle acties in de gezellige jeugafdeling! Kortom, bezoek de bib en laat je iedere keer opnieuw verrassen!

Geen opmerkingen :