donderdag 23 juni 2011

Nieuwe dvd's


De nieuwe dvd's stromen weer massaal de bibliotheek in. Nieuwe tv-reeksen zoals Mad men seizoen 4, Zone Stad seizoen 5, Californication seizoen 3, ... plus niet minder dan alle drie de seizoenen van de straffe Britse politiereeks Murphy's law!

Tussen de films zitten grote namen als Zot van A., Tron legacy en de romantische topper Love & other drugs, met Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway. Daarnaast voegen we ook weer heel wat klassiekers toe aan onze collectie met o.a. Hitchcocks The birds, Shanghai express met Marlene Dietrich, en Invasion of the body snatchers. Nog meer griezelen kan met Saw 7 (in 3D).

Verder vestigen we de aandacht op enkele boekverfilmingen. De eetclub van de Nederlandse thrillerqueen Saskia Noort bijvoorbeeld, of het pakkende oorlogsdrama Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Of de klassieker Siddharta van Hermann Hesse en Going Postal, een hilarisch Schijfwereld-verhaal van Terry Pratchett.

Een laatste aanrader is Inside Job, een haarscherpe analyse van de internationale bankencrisis die in februari de Oscar voor beste documentaire in ontvangst mocht nemen.

Dit alles en nog veel meer vind je allemaal bij de nieuwe dvd's!

Geen opmerkingen :