vrijdag 19 augustus 2011

Schrijftalent gezocht!


Droom jij er van om een beroemd auteur te worden? Hou je van schrijven? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit echt iets voor jou!

De bibliotheek van Maaseik organiseert “Bib zkt. Boek”, een schrijfwedstrijd voor jongeren van 16 tot 21 jaar. De wedstrijd start op 1 september 2011 en de manuscripten kunnen in de bibliotheek ingeleverd worden tot en met 30 april 2012. De eerste 5 inzendingen ontvangen alvast twee zwemtickets voor Center Parks Erperheide! 

De ingezonden boeken worden beoordeeld door onze bib-jury en de schrijver van het beste boek wint de prachtige hoofdprijs, namelijk een e-reader geschonken door boekhandel Van Venckenray. Bovendien wacht de winnaar eeuwige roem in Maaseik want zijn of haar boek wordt ingebonden en uitgeleend in onze bib! Daarnaast zijn er nog tal van andere mooie prijzen te winnen!

Jongeren die op zoek zijn naar wat extra inspiratie kunnen altijd een kijkje komen nemen aan onze “Bib zkt. Boek” inspiratietafel die gedurende de hele wedstrijd in de bib staat.

Ook tijdens de bibliotheekweek, met als thema “Dankzij de bib…”, willen we deze wedstrijd extra in de kijker zetten. Daarom is het zeker de moeite om tijdens de verwendag, zaterdag 15 oktober, even langs te komen bij onze adolescentenstand. Iedere bezoeker kan daar namelijk “dankzij de bib…” genieten van een lekkere smoothie en ontvangt bovendien een leuke verrassing!

Voor meer informatie en het wedstrijdreglement kan je steeds terecht in de bibliotheek of stuur een mailtje naar eef.peeters@bibliotheek.be.

Geen opmerkingen :