woensdag 21 december 2011

Lies Lefever zoekt 100 kandidaten voor Lezersjury Gouden Boekenuil


Voor de Gouden Boekenuil 2012 spreken twee jury’s zich uit over het beste boek van 2011. Phara de Aguirre reikt de prijs uit in naam van de Vakjury. Als voorzitter van de Lezersjury doet Lies Lefever een beroep op 100 Vlaamse lezers die de 5 titels van de shortlist zullen lezen en daaruit de winnaar van de Lezersjury mogen kiezen.

Prijs van de Lezersjury: 100 lezers gezocht!
De Lezersjury zal een oordeel vellen over de vijf genomineerde titels die in februari worden bekend gemaakt. Comédienne Lies Lefever, voorzitter van de Lezersjury, reikt op 5 mei 2012 de Prijs van de Lezersjury uit, goed voor € 2.500 euro en een pen van Montblanc.

Lies Lefever is op zoek naar 100 gepassioneerde Vlaamse lezers die zich schrap zetten om vanaf februari 2012 de 5 boeken op de shortlist te lezen en samen te bepalen welke titel de prijs van de Lezersjury verdient. Als voorzitter heeft Lies zelf geen stemrecht. Wel zal ze online de discussie over de titels van de shortlist in goede banen leiden en stimuleren.

Wil jij ook je zegje hebben over het beste boek van 2011?
Overtuig ons waarom Lies niet zonder jou kan! In februari 2012 krijg je de vijf te lezen boeken gratis in je bus. In ruil engageer je je om ze voor 27 april 2012 te lezen en om een gemotiveerd oordeel te geven over wie de prijs van de Lezersjury verdient.

Inschrijven kan tot 15 januari 2012 op www.goudenboekenuil.be.

Klik hier om het volledige bericht te lezen.

Lies ondersteunt haar oproep met onderstaande videoboodschap.

Geen opmerkingen :