maandag 30 januari 2012

Bib zkt. Boek!!!


In onze bibliotheek loopt nog tot en met 30 april Bib zkt. Boek. Dit is een schrijverswedstrijd voor jongeren van 16 tot 21 jaar.

De wedstrijd ging van start op 1 september 2011, we zijn dus ondertussen al een eind over de helft. Daarom is dit hét uitgelezen moment om in actie te schieten! Hou jij van schrijven en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet langer en doe mee!!!  Er zijn zelfs nog enkele zwemtickets voor Center Parks Erperheide beschikbaar voor de eerste inzendingen! 

De ingezonden boeken worden beoordeeld door onze bib-jury en de schrijver van het beste boek wint de hoofdprijs, namelijk een e-reader geschonken door boekhandel Van Venckenray. Bovendien krijgt de winnaar de eeuwige roem in Maaseik want zijn of haar boek wordt ook ingebonden en uitgeleend in onze bib! Daarnaast zijn er nog tal van andere mooie prijzen te winnen!

Jongeren die op zoek zijn naar extra inspiratie kunnen nog steeds een kijkje komen nemen aan onze “Bib zkt. Boek” inspiratietafel in de adolescentenhoek van de bibliotheek.

Het volledige wedstrijdreglement lees je hier .Voor meer info kan je steeds terecht in de bibliotheek of stuur een mailtje naar eef.peeters@bibliotheek.be.

Geen opmerkingen :