woensdag 29 februari 2012

Letterspetterfeest Maaslandse Bibliotheken in Maasmechelen


Op zondag 25 maart organiseren de Maaslandse bibliotheken opnieuw een Letterspetterfeest. Deze keer vinden de festiviteiten plaats in het Cultureel Centrum van Maasmechelen. De deuren gaan open om 13:00 uur. Vanaf 14:00 uur kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar luisteren naar boeiende verhalen en/of deelnemen aan diverse workshops. Een greep uit het aanbod:

'Nieuwsgierige Lotje’: een verrassende theatervoorstelling vol magie, warmte en avontuur (voor kinderen van 3 tot 8 jaar)
‘Cowboy Stanny & het meest fantastische boek ter wereld’: een klein komisch en superspannend figurenspel over leesplezier voor durvers en dagdromers tussen de rekken en de boeken van de bib (voor kinderen van 5 tot 8 jaar)
'10 kleinen Boeboeks’: ontdek samen met Pit en Puf spelenderwijs de rijke wereld van het Biezebos (voor kinderen van 3 tot 10 jaar)
'Kid Kat spionnenworkshop': geheimschrift ontcijferen, je vermommen, iemand ongezien schaduwen… In deze spionnenworkshop leer je het allemaal (voor kinderen van 9 tot 12 jaar)
'Marina Theunissen en buikspreekpop Victor': Marina stelt samen met Victor haar tweede jeugdboek ‘Spiegels’ voor (voor kinderen van 9 tot 12 jaar)
‘Woord, Rap en Poëzie’: Wij serveren u een lekkere woordencocktail in een workshop die meer is dan het lezen of schrijven van een rijmend versje (voor kinderen van 9 tot 12 jaar)

Doorlopende randanimatie: poëtisch kapsalon, gametoren, circustechnieken, grimeren, ballonnenclown, buttons maken, bladwijzers versieren en boekenbeurs

Je kan voor alle activiteiten inschrijven van 1 tot 22 maart via http://www.kinrooi.be/ of 089 70 24 92. Deelname is gratis!

Opgelet: ook ouders moeten zich inschrijven! Enkel indien er nog plaatsen vrij zijn, kan je ook inschrijven op de dag zelf.

Het volledige programma is beschikbaar in de Maaslandse bibliotheken (Dilsen-Stokkem, Kinrooi, Lanaken, Maaseik en Maasmechelen). Voor meer info neem je best even contact op met het personeel van de jeugdafdeling via maaseik@bibliotheek.be of 089 564 074

Download hieronder de flyer met het volledige programma(Met financiële steun van de Provincie Limburg en het Provinciaal Steunpunt voor Limburgse Bibliotheken)

Geen opmerkingen :