vrijdag 20 april 2012

Bibliotheek biedt eerste hulp bij elektronica


Dit weekend pakken we in de bib van Maaseik uit met een uniek evenement. Op zaterdag 21 april, de dag waarop de Digitale Week van start gaat, mag iedereen langs komen die een vraag heeft over een specifiek huishoudtoestel of ander apparaat. Heb je thuis een dvd-speler, een gsm, een koffiezet of ander toestel waarvan je niet goed weet hoe het te bedienen? Spring dan morgen even binnen in de bib!

Breng ook de handleiding van het toestel mee indien je die nog in je bezit hebt. Alle mogelijke apparaten komen in aanmerking, uitgezonderd computers en smartphones. Zeker voor senioren die niet vertrouwd zijn met de vele apparaten die hen omringen, is dit een fijn initiatief, maar uiteraard is iedereen welkom!

De bib is open van 10.00 uur 's ochtends tot 15.30 uur en de hele dag staat er een team van experts voor je klaar! Als je het toestel tot in de bib krijgt, dan zoekt men daar voor je uit hoe je het aan de praat krijgt.

Dit initiatief kadert in de Digitale Week 2012, een initiatief van LINC vzw.  Tijdens deze week, die loopt van 21 tot en met 27 april, organiseren we in de bib nog tal van andere activiteiten om iedereen vertrouwd te maken met de moderne technologie.

Het volledige programma lees je op www.digitaleweek.bibmaaseik.be

Geen opmerkingen :