maandag 30 april 2012

Doe mei maar een doeboek!Mei is dé maand om de handen uit de mouwen te steken in en rond je huis. En dan kun je maar beter een doeboek bij de hand hebben om je met goede raad bij te staan. Doe mei maar een doeboek 2012 laat je kennismaken met 43 nieuwe boeken boordevol handige tips, creatieve ideeën en inspiratie.


Of je nu graag in de keuken experimenteert, met je vingers in de aarde woelt of creatief knutselt, je vindt ongetwijfeld een boek naar je hart in deze 4 categorieën:

Koken & co 
Koken is in! Op zoek naar lichte én lekkere pastarecepten? Of naar smulgerechten om samen met je kids te maken? 18 kookboeken bedienen je op je wenken.
Hobby & creatief 
Ben je een bezige bij met een artistiek kantje? Dan is knuffeldieren maken en rokken naaien vast wat voor jou. Of spijker je liever je kennis over digitale camera's bij? 13 boeken wijzen je de weg.
Huis & tuin 
Hoe haal je meer uit een kleine tuin, hoe kun je vogels en vlinders aantrekken en welke planten zijn eetbaar en welke giftig? Het antwoord op deze vragen lees je in 5 boeken.
Wellness & psycho 
Rustiger in het leven staan, je baby leren kennen en gezonder eten. Als die dingen op je verlanglijstje staan, dan zijn er 7 boeken met de juiste info voor jou.

Bekijk hier welke titels in iedere categorie zitten!

De bib van Maaseik wil je graag warm maken om meteen in actie te schieten. De aangeprezen titels werden ondertussen allemaal aan de collectie toegevoegd. Bezoek de bib en laat je inspireren door onze themastand. Een foldertje met kortingsbonnen voor deze 43 leuke, nieuwe en vooral handige doeboeken krijg je er gratis bovenop (tot 31 mei 2012 in te wisselen bij één van de deelnemende boekhandels).

Doe mei maar een Doeboek is een initiatief van Boek.be i.s.m. Libelle.

Geen opmerkingen :