vrijdag 13 april 2012

Werk zoeken en carrière maken via de bib

In het kader van de Digitale Week die loopt van 21 tot en met 27 april, organiseert de bibliotheek ook twee interessante activiteiten in samenwerking met de Werkwinkel Maaseik.


Op maandag 23 april kan iedereen die op zoek is naar werk tussen 14.00 en 16.00 uur terecht in de bibliotheek voor meer hulp bij het online solliciteren. Digitale cv's, jobsites, online vacatures, ... het kan allemaal overrompelend zijn voor wie niet vertrouwd is met de computer. Tijdens de Digitale Week willen we dergelijke hinderpalen allemaal uit de weg helpen. Dankzij deze persoonlijke begeleiding surf je zo naar de job van je dromen!

Op donderdag 26 april wordt er dan weer een infosessie georganiseerd voor wie al aan het werk is, maar zich graag verder of anders wil ontplooien. De website van de VDAB is immers niet enkel een springplank naar een nieuwe job, het is ook het perfecte hulpmiddel bij het uitbouwen van een geslaagde carrière. Bijscholingen, loopbaanbegeleiding, ... kom even langs tussen 14.00 en 18.30 uur en ontdek wat de Werkwinkel ook voor jou als werknemer kan betekenen.


Wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Kom dan zeker even langs tijdens de Digitale Week, of je nu een job zoekt of al aan het werk bent.

Werk vinden via de computer: maandag 23 april tussen 14.00 en 16.00 uur.
Carrière maken via de computer: dinsdag 26 april tussen 14.00 en 18.30 uur.


Meer uitleg over de digitale week vind je op www.digitaleweek.bibmaaseik.be.
De Digitale Week in Vlaanderen is een jaarlijs initiatief van LINC vzw.

Geen opmerkingen :