woensdag 23 mei 2012

Pinkpop in de bib Maaseik


Dit weekend gaat met Pinkpop de festivalzomer weer van start. Grote namen dit jaar zijn Bruce Springsteen en The Cure, maar ook de rest van de affiche mag er zijn. Jonathan Jeremiah, Seasick Steve en Mumford and Sons doen de indie-liefhebbers in hun handjes wrijven, terwijl artiesten als Anouk, Keane en Gers Pardoel het grote publiek aanspreken. En vergeet The Ting Tings niet, en ...

Zoals ieder jaar biedt Pinkpop ook nu weer een rijk en gevarieerd aanbod aan pop, rock en aanverwanten - een aanbod dat u ook terug kan vinden in onze cd-collectie. Kan u er dit weekend niet bij zijn in Landgraaf? Kom de festivalmuziek dan bij ons uithalen en bouw thuis uw eigen feestje!

En ook voor wie wel gaat, kan de bib toch een meerwaarde betekenen. Bij ons vindt u immers veel meer dan enkel de grootste hits van al deze artiesten of de nummers van hun meest recente set list. Van een Bruce Springsteen vindt u bij ons bijvoorbeeld bijna zijn volledige back catalogue terug. Klik gewoon op de naam van de artiest in dit bericht, of zoek in onze catalogus via www.bibmaaseik.be.

De cd's van de bands die op Pinkpop optreden, vindt u netjes verzameld in onze themadisplay, meteen bij het binnenkomen in de bib aan uw linkerkant. Ook de volgende zomerfestivals volgen we op de voet.

Geen opmerkingen :