donderdag 28 juni 2012

Muziek in de kijker: Rock Werchter en zomerse muziek


Vandaag begint de zomer officieel. Op de wei van Werchter trapt de jeugd haar grote vakantie in gang en beleven ook de oudere festivalgangers weer een waar muziekfestijn. Vier dagen lang passeert hier het schoon volk van de hedendaagse pop- en rock-scene de revue - vanaf dit jaar zelfs op drie podia voor nog meer muziek! Het volledige programma kan je hier bekijken.

Heb je andere weekendplannen? Geen probleem, de muziek van Rock Werchter is immers ook beschikbaar bij ons, in de bib! Speciaal voor jou verzamelden we de cd's van alle namen op de affiche in onze themastand. Daar tref je o.a. muziek aan van dEUS, Garbage, Elbow en Editors, The Cure, School is Cool, Lana del Rey, Katzenjammer, Noah and The Whale, Anna Calvi, Skrillex, My Morning Jacket, Noel Gallagher's High Flying Birds en ga zo maar door...

Daarnaast selecteerden we voor dezelfde themastand ook cd's die we speciaal onder de aandacht willen brengen omwille van hun zomerse karakter. Zwoele salsa, heerlijke terrasmuziek of de grootste BBQ-hits, je kan het zo gek niet bedenken! Ideaal voor elk zomers feestje, iedere roadtrip naar het zuiden, of gewoon voor thuis in de zon.

Kom dus snel naar de bib en haal de zomer in huis. We volgen het programma van alle grote festivals op de voet op en zorgen dat er steeds een mooie selectie summersongs op je ligt te wachten...

Deze zonnige themastand vind je meteen bij het binnenkomen in de bib aan uw linkerkant. Voor nog meer cd's kan je natuurlijk terecht in onze muziekafdeling op de eerste verdieping. Veel zomers muziekgenot!

Geen opmerkingen :