dinsdag 14 augustus 2012

Tussen Rimpelrock en Pukkelpop


Afgelopen weekend was Rimpelrock weer één groot succes voor oud én jong. Tom Jones en Marco Borsato zorgden voor het grote plezier, nadat o.a. Andrei Lugovski en Christoff en vrienden het publiek al helemaal in de juiste sfeer hadden gekregen. Voor wie er niet bij was of voor wie de ambiance nog eens wil herbeleven, staan alle cd's van deze Rimpelrockers nog even in de kijker in onze zomerfestivallenthemastand!

En Rimpelrock komt natuurlijk nooit alleen. Op dit moment wordt de weide in Kiewit alweer naarstig klaargestoomd voor grote broer Pukkelpop. Het meest gevarieerde, meest Limburgse en volgens ons gewoon ook het beste festival zal dit keer een extra emotionele jaargang beleven met de herdenking van de rampeditie van 2011. Via deze blog willen ook wij Pukkelpop een warm hart toedragen en onze steun en ons medeleven betuigen.

Dat het dit jaar een schitterende editie wordt, dat staat in ieder geval buiten kijf dankzij de ijzersterke line-up (op de foto: Foo Fighters). Deze opsommen is, zoals steeds bij Pukkelpop, onbegonnen werk en ook in onze themastand kregen we al deze cd's niet bij elkaar gepropt. Daarom richten we daar onze aandacht op de Belgische artiesten die er dit weekend optreden - ook geen klein rijtje!

Waarschijnlijk vergeten we er nog een aantal, maar in ieder geval: u vindt hun cd's terug in onze speciale themastand, meteen bij het binnenkomen in de bib aan uw linkerkant. Wij wensen u de rest van de vakantie nog veel muzikaal genot!

Geen opmerkingen :