dinsdag 13 november 2012

Tijdschrift in de kijker: ‘360 Magazine’
Vind  je dat het buitenlands nieuws in de reguliere media te weinig aandacht krijgt? Dan attenderen we je graag op een interessant nieuw tijdschrift in onze collectie.

360 Magazine brengt elke twee weken het beste uit de internationale pers.

Nieuws uit het buitenland is iets anders dan nieuws over het buitenland. Daarom selecteert, duidt en vertaalt 360 Magazine een brede waaier aan journalistieke verhalen uit de internationale gerenommeerde media voor een Nederlandstalig publiek. De beste artikelen uit 900 buitenlandse kranten en tijdschriften worden aantrekkelijk gepresenteerd, niet met de pretentie dat het belangrijkste nieuws zich elke twee weken laat samenvatten, wel met de ambitie relevante, originele en mooie verhalen bereikbaar te maken die anders onzichtbaar en ontoegankelijk zouden blijven.

Internationale context leidt tot een beter begrip van plaatselijke ontwikkelingen en biedt nieuwe invalshoeken op een werkelijkheid die overal anders is.

'The New York Times', 'Estado de Sao Paulo', 'Der Spiegel', 'Clarin', 'Kommersant', 'The Daily Beast', 'Caijing magazine', 'Wired', 'El País', 'Next ' (de Nigeriaanse), 'Asharq Al-Awsat', 'Respekt', 'China Daily', … 

Wie de actualiteit wil volgen, kan terecht bij de bestaande internationale media. Wie duizend talen spreekt en tijd heeft om alles zelf te lezen, hoeft 360 niet te kopen. Wie meer wil weten en de belangrijkste artikelen zoekt over de internationale ontwikkelingen en achtergronden in politiek, economie en maatschappij, leest 360.

360 Magazine, onmisbaar voor wie wil weten wat er in de wereld speelt. Kom het lezen in de bib!

Meer info:  http://www.360magazine.nl

Geen opmerkingen :