maandag 15 april 2013

Digitale Week 2013: Gratis cursus Digitale FotografieDe paasvakantie is weer voorbij en het echte leven gaat verder. School, werk, ... alles gaat opnieuw zijn gewone gangetje en enkel een goedgevuld fototoestel herinnert nog aan een leuke skivakantie of een fijne tijd in één of ander centerparc.

Het is ook zo'n grote luxe: met een digitaal fototoestel neem je haast zonder beperkingen de ene foto na de andere. Niet goed gelukt? Gewoon even opnieuw afdrukken. Maar hoeveel van de foto's die je zo neemt, zijn ook echt mooie foto's? Niet gewoon foto's waarop een onvergetelijk moment wordt vastgelegd, maar goeie foto's waarop het licht juist zit en alles klopt?

Of je een geslaagde foto maakt, hangt veel minder af van hoeveel megapixels je toestel heeft dan van wat je er zelf precies mee doet. Daarom organiseert de bibliotheek van Maaseik een gratis cursus digitale fotografie in samenwerking met fotoclub 't Vugelke.

Kom volgende week op woensdagavond naar de bib voor een leuke, éénmalige workshop. Je krijgt er meer uitleg over digitale fotografie en nuttige tips die meteen bruikbaar zijn. Breng je eigen toestel mee en je krijgt bovendien persoonlijk advies op maat! Voor je het weet, trek je foto's als een professional!Workshop Digitale Fotografie: woensdag 24 april, 19.30 - 21.30 uur
Inschrijven verplicht!


Meer uitleg over de Digitale Week, die loopt van 20 tot en met 26 april, vind je in de foldertjes in de bib of online. Voor meer info en voor inschrijvingen kan je terecht op 089 / 564 074 of digitaleweek@bibmaaseik.be

Geen opmerkingen :