woensdag 17 april 2013

Digitale Week 2013: Gratis cursus Tablets & Smartphones


Eén op vier gezinnen heeft een tablet in huis. Het aantal smartphones ligt nog hoger. Overal hoor je termen als "apps" en "android".

Kunt u door de bomen het bos nog zien? Veel mensen zijn wel geïnteresseerd in deze nieuwe technologie, maar voelen zich wat verloren tussen al die dure woorden en blitse reclames. Om u beter wegwijs te maken in de wereld van tablets en smartphones, organiseert de bib volgende week een infoavond in samenwerking met Essec Telecom (Kloosterbempden).

Heeft u al een apparaat? Breng het dan mee en ontdek hoe je er precies mee aan de slag kan, en wat er allemaal mogelijk is. Want als hij enkel gebruikt wordt om te bellen en te sms'en, dan is een smartphone gewoon een hele dure gsm, en voor een tablet geldt net hetzelfde. En het kan zoveel meer zijn: een gps, een afstandsbediening, een scanner, een waterpas, een betaalmiddel, ... Voor iedere toepassing die u kan bedenken bestaat er wel een app.

Deze infoavond is zowel geschikt voor mensen met als zonder eigen toestel. Wil u beter leren werken met uw toestel? Of bent u gewoon nieuwsgierig? Schrijf u in en doe mee aan de Digitale Week!


Infoavond Tablets & Smartphones: donderdag 25 april, 19.30 tot 21.30 uur
Inschrijven verplicht!


Meer uitleg over de Digitale Week, die loopt van 20 tot en met 26 april, vind je in de foldertjes in de bib of online. Voor meer info en voor inschrijvingen kan je terecht op 089 / 564 074 of digitaleweek@bibmaaseik.be.

Geen opmerkingen :