donderdag 2 oktober 2014

Kom naar onze verwendag op zaterdag 18 oktober!


In de bibliotheek verwennen we je elke dag met de mooiste verhalen, de beste films, de tofste muziek en noem maar op, maar één keer per jaar halen we echt alles uit de kast!

Kom op zaterdag 18 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur naar de bib en laat je eens extra verwennen. In samenwerking met het Noord-Zuidproject "Laat je strikken" organiseren we twéé workshops: eentje voor volwassenen en eentje voor kinderen. Schrijf je snel in of kom gewoon langs voor een hapje en een drankje.

Iedereen bibliothecaris: Ben jij door iets gebeten en wil je dit graag delen met anderen? Gebruik de bib als jouw podium en deel je kennis! Heb je een voorstel, kom het dan gerust met ons bespreken op onze verwendag.
Workshop "Chocolade": Proef chocolade in al haar geuren en kleuren, en leer wat je er zelf mee kan maken. Van chocoladefondue tot chocoladebrood, om duimen en vingers bij af te likken!
Kinderfeest "De Scharlaken Pompelmoes": Een fantasieverhaal en een uitdagend spelbord vormen de rode draad langs verschillende speelse opdrachten die kinderen betrekken bij Noord-Zuidthema’s en het recht op voedsel.

Geen opmerkingen :