vrijdag 23 januari 2015

Frits Criens stelt roman voor over een bipolaire stoornis in de bib

Woensdag 25 februari 2015 om 20.00 uur
Bib Maaseik

OPGELET: deze lezing werd afgelast wegens ziekte!

Frits Criens deelt zijn passie voor schrijven en voordragen

"Ik vertel over mijn roman "Het belang van schone ramen", waarin het hoofdpersonage kampt met een bipolaire stoornis, hij is namelijk manisch depressief."

De auteur speelt in deze tragikomische roman met waan en werkelijkheid: niets is wat het lijkt. Kan een mens zijn lot beïnvloeden? Het perspectief van waaruit je kijkt, bepaalt alles. Of toch niet?Een citaat uit de recensie die je hier volledig kan lezen: http://www.leestafel.info/frits-criens

"Een boeiend boek wat indruk maakt en wat ondanks de ernst en de razernij van het verhaal je af en toe een glimlach ontlokt. Een boek dat na afloop nog even doorraast in je hoofd."

Geïnteresseerd? Je kan gratis komen luisteren in de bib van Maaseik. Schrijf je in via maaseik@bibliotheek.be of 089 56 40 74.

Kan jij ook niet zwijgen over je passie en wil je je kennis graag delen met anderen? Perfect! Zes maanden lang kan iedereen z'n passie delen in onze bib als interim-bibliothecaris. Stel je kandidaat op www.iedereenbibliothecaris.be. Ken je vrienden of collega's die ook niet kunnen zwijgen over hun passie? Stuur hen deze info zeker even door!

Geen opmerkingen :