woensdag 5 oktober 2016

Lenno Vranken, een jonge auteur uit Neeroeteren

Kom op zaterdag 8 oktober 2016 tussen 10.00 en 15.00 uur naar onze verwendag en maak kennis met Lenno Vranken, een veelbelovende jonge auteur uit Neeroeteren!


Wie is Lenno Vranken?
Lenno Vranken (Neeroeteren, ° 2000) is de inmiddels vijftienjarige auteur van de serie De wereld achter de spiegel, waarvan het eerste deel De jongen nu beschikbaar is in de boekhandels.
Lenno was al heel vroeg gefascineerd door sprookjes en boeken en wilde zo lang hij zich kan herinneren schrijver worden. Naast schrijven houdt Lenno zich het liefst bezig met strips tekenen, lezen en toneel spelen. Hij is een trotse fan van de Harry Potter-boeken.
Toen Lenno dertien jaar oud was, begon hij te schrijven aan zijn eerste boek. Ondertussen is hij al volop bezig aan een vervolg!
Kom op zaterdag 8 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar onze verwendag.
Lenno Vranken is er aanwezig met een informatiestandje. Hij brengt zijn boek mee en vertelt je graag meer over zijn schrijfmicrobe. Natuurlijk kan je het boek ook aankopen en laten signeren.
Korte inhoud 
In een duistere toekomst overleeft  Huritt, een dertienjarige jongen, samen met zijn gezin in het stadje Augtunus. Plots moet hij vluchten naar het landhuis van zijn overleden grootvader. Daar gebeuren er vreemde dingen. Vreemde, griezelige dingen. De Geest van Huritts grootvader voorspelt dat monsters uit de Onderwereld zullen ontsnappen en het mensenras vernietigen. Hierdoor opgejaagd belandt Huritt, via de spiegel van zijn grootvader, in een magische wereld. Draken, Elfen, Tovenaars... bestaan écht, technologie is ver gevorderd en overal schuilt gevaar. Wanneer Huritt twee vissers ontmoet, willen deze hem naar Reflectan brengen, waar Tovenaars regeren. Maar zal het met al die gevaren wel lukken om daar te geraken?
Meer info over de verwendag en de bibliotheekweek / digitale week lees je HIER.

Geen opmerkingen :