woensdag 11 januari 2017

Toast Literair met 'HAAR?!' - NIEUWE LOCATIE!

Zondag 22 januari 2017
10.30 - 12.30 uur
Minderbroederskerk Maaseik


De Bib en Davidsfonds Maaseik nodigen je van harte uit op een gezellige 'Literaire Toast' in de Minderbroederskerk, Boomgaardstraat 12, 3680 Maaseik. De aanwezigen genieten gratis van een heerlijk aperitief en hartige soep met stokbrood in combinatie met een literaire, muzikale activiteit gebracht door Veva en Nele Gerard.
Haar??? Ja, haar!!! Omdat het al eens iets anders mag zijn dan een sprekende kikker of een gniffelende kabouter. ‘Haar?!’ gaat over echte mensen. Van vlees en bloed. En met een stevige bos haar. Of een baard. Of borstelige wenkbrauwen. Dat mag ook. Als het maar harig is. Figuren uit de geschiedenis, uit de literatuur, uit onze verbeelding… met weelderige haren of haar op de tanden. Of komt daar nu toch ook nog een toverkol om de hoek loeren die graag een ander kapsel wil?
Uitvoerders:
  • Veva Gerard: vertelling
  • Nele Gerard: diatonisch accordeon
  • Pieter Lenaerts: contrabas
Deze twee creatieve zussen, bundelen hun talenten en passies om het publiek mee te nemen naar andere werelden. Als woordkunstenares en actrice neemt Veva hierbij het woord. Niet omdat zij de oudste is, maar omdat ze nu eenmaal graag vertelt en verhaalt, tot de verbeelding spreekt. Nele, als muziektherapeut en diatonisch accordeonist, kleurt dit verder in en voegt haar eigen schakeringen toe door muziek van eigen hand of andermans brein, maar altijd meeslepend, filmisch, melancholisch. Pieter Lenaerts vult ‘Zus&Zo’ aan met zijn intrigerend contrabasspel!
Programma
10:30-11:00 uur: Ontvangst met NieuwjaarsTOAST 
11:00-12:30 uur: Haar??? Ja, haar!!! Met Veva, Nele en Pieter.
Toast Literair wordt volledig gratis aangeboden. We vragen wel om op voorhand in te schrijven. Dit kan tot 19 januari 2017. 
Tel.: +32 89 564 074 (bibliotheek) of +32 89 567 440 (Davidsfonds)

Geen opmerkingen :